Officials i KOM

Bliv Official i Kjellerup Motorklub

Selvom du ikke har tænkt dig at bruge penge på et køretøj, er der også plads til dig i KOM. Vore aktiviteter kræver mange hjælpere og officials, så hvis du ikke vil være aktiv kører, var det måske noget at blive aktiv official.

Kjellerup Motorklub søger officials til de mange arrangementer som klubben deltager i og vi mangler officials til følgende arrangementer:

Tvilum Rallyshow 2014 – www.rallyshow.dk

Derudover bliver vi løbende ofte bedt om at hjælpe med officials til løb i andre klubber – og det gør vi gerne.
Du behøver ikke at være medlem af Kjellerup Motorklub for at være official, men hvis du vil være med som en af de ledende officials (Løbsleder, Prøvechef, Tidtager, Starter Teknisk kontrolassistent eller Teknisk kontrolchef) er det nødvendigt, at du er medlem af Kjellerup Motorklub, som betaler dit kursus.
Hvis dette er noget for dig, er du velkommen til at ringe til formand for Sportsudvalget Kenneth Svendsen tlf. 29 33 5 000 eller til Klubbens officialkontakt Søren K. Nielsen, tlf. 20 28 13 40 eller til
Klubbens kasserer Niels Stadel, tlf. 24 24 10 14 / 86 88 30 14

Siger du ja til at blive official – siger du ja til at være helt tæt på dansk motorsport og ja til nogle spændende oplevelser, som er forbeholdt de få.Hvorfor? – fordi det er spændende og Der er et par spørgsmål, der altid stilles. Giver det penge?
Nej, men der udleveres madpakker og vand til alle hjælpere på dagen.

Hvordan er sikkerheden?
Du er som official sikret mest muligt ved en hensigtsmæssig placering under rallyet.
Uheld sker heldigvis meget sjældent men skulle det alligevel ske, er du dækket af den forsikring Dansk Automobil Sports Union har igennem unionens medlemskab af Dansk Idrætsforbund.
Forsikringen svarer til almindelig arbejdsskadeforsikring.

Hvad forpligter du dig til?
Vi regner med dig til alle de løb du har givet tilsagn om at hjælpe ved,men naturligvis forventer vi ikke, at du stiller op, hvis du skal holde bryllup eller ligger med 40 i feber.
Hvorfor er vi andre det – altså official?
Ja, sådan en sur, våd og kold forårsdag kunne vi måske alle sammen godt stille os selv det spørgsmål. Men mon ikke det er kammeratskabet, det at være med, hvor det virkelig sker i dansk motorsport og ha’ et ansvar for løbene, der visker de sure dage væk.- I alle tilfælde er der officials i klubben, der har været med helt fra starten, og som stiller op, hver gang der indkaldes til en løbsdag.
Stadig interesseret?
Så ring til en af de ovennævnte og hør nærmere, eller læs om de opgaver de forskellige officials skal løse ved et Klubrally eller Rally

Hvis du har mod på at hjælpe og komme helt tæt på rallysporten så kontakt en af følgende personer:
Søren Nielsen / Kenneth Svendsen / Lars Møller fra Sportsudvalget.

Dansk Automobil union tilbyder en række forskellige uddannelser som official inden for Rallysporten
Klik her for at læse om de mange muligheder.

Klik her for kontakt

Lukket for kommentarer.