Presseinformation om Kjellerup Rally – 25. maj 2019

Kjellerup Rally køres lørdag d. 25. maj med start fra Arena Midt Kjellerup.

Kjellerup Rally indgår dermed som et løb i AutoPlus Dansk Super Rally og vil være 2. afdeling af det danske mesterskab i rally 2019.

”Rallycentrum bliver Arena Midt Kjellerup, hvor arealerne omkring hallen lørdag vil blive fyldt godt op med rallybiler og tilhørende servicekøretøjer.
Starten til løbet er planlagt til lørdag d. 25. maj klokken 12.01, hvor de første deltagere sendes afsted til den første ud af 7 hastighedsprøver de skal igennem lørdag eftermiddag.

Udover Arena Midt arbejder løbsledelsen også sammen med beboere foreningen i Frederiksdal om at, lave en rallyfest når en af hastighedsprøverne går igennem byen.  Løbsledelsen håber at, kunne tiltrække mange tilskuer da de kan komme rigtig tæt på bilerne.

Hastighedsprøverne køres ved Oustruplund, Hinge, Frederiksdal-Fruerlundvej.

Bag Rally Kjellerup står Kjellerup og Omegns Motorklub i spidsen for afviklingen af rallyet med behørig hjælp fra en række naboklubber i Jylland. Flere af disse klubber bistår med prøvemandskaber og ledende officials.

Fakta

Rally Kjellerup er et rally, som afvikles d. 25. maj. Løbet som får base ved Arena Midt Kjellerup
mellem Viborg og Silkeborg er optaget på motorsportsforbundet DASU´s kalender som en afdeling af det danske mesterskaber i rally.

Nærmere info www.kom.dk

Løbsleder Kenneth Svendsen
Telefon 29 33 50 00
kenneth@kom.dk

Lukket for kommentarer.