Medlemskab

Bliv medlem af en aktiv motorklub i det midtjyske. Vi tør hvor andre tøver, og har altid plads til nye medlemmer. Aktive udøvere, såvel som frivillige.

I Kjellerup og Omegns Motorklub har vi følgende medlemsskaber:

  • A – Aktivt medlem ¹
  • B – Alm. medlem ¹
  • U – Alm. ungdomsmedlem (under 18) ¹
  • AH – Husstandsmedlem ¹
  • U – Æresmedlem
  • O – Official eller frivilligt medlem

¹ Kan vælges med eller uden DASU.

Formular til indmeldelse i KOM
Bruges også til årlig fornyelse af medlemskab

Betaling af kontingent
Ved almindeligt medlemsskab indholdende kontingent skal beløbet ovf. til MobilePay 90670 eller klubbens konto i Jyske Bank 7840 0005060704 med angivelse af DASU id og/eller navn. Betalingsoplysninger medsendes også i bekræftelsesmail. Der udfyldes en formular pr. person, der ønsker medlemsskab.
Ved problemer kontakt Jane på medlem@kom.dk eller mobil 4063 0879.

Efter betaling
Når din indbetaling er registreret, sender vi en bekræftelse på indbetalingen og evt. registrering i DASU for sæsonen. Du kan herefter login på Mit DASU og ansøge om kørerlicens. Du logger ind på Mit DASU med dit DASU licensnummer og selvvalgt kode.

Licens
For at kunne deltage i motorsports arrangementer skal du have en DASU licens, som bl.a. indeholder en kollektiv ulykkes- og en regresforsikring. Information omkring DASU licenser kan findes her. Ellers kontakt klubben.

 

For nuværende medlemmer

Kontingent og licens skal fornyes årligt. For samtidig at sikre at alle dine data er korrekte og opdateret hos både KOM og DASU, skal du udfylde og fornye indmeldelsesformularen årligt.

Formular til indmeldelse i KOM
Bruges også til årlig fornyelse af medlemskab