Bliv frivillig

Bliv en del af motorsporten og Kjellerup Motorklub som frivillig Official.

Selvom du ikke har tænkt dig at bruge penge på et køretøj, er der selvfølgelig også plads til dig i KOM. Vores aktiviteter kræver altid frivillige kræfter, hjælpere og officials. Så skulle det ske at du ikke selv ønsker at køre motorsport, var det måske noget at blive aktiv official?

Ingen motorsport uden frivillige og ulønnede kræfter. De mange aktive udøvere i bilsporten er altid afhængige af mange frivillige. Der står nemlig op til flere hundrede frivillige mennesker bag ethvert arrangement. Fælles for alle er at de brænder for motorsporten og oplevelser heraf. Samtidig har man modtaget særlig Official uddannelse inden for et eller flere områder. Det er netop dig som Official der er med til at sikre en sikker og fair afvikling af arrangementerne i DASU.

Det tilbyder klubben:

• Oplevelser helt tæt på motorsporten, hvor du gør en forskel for de aktive sportsudøvere
  • Et socialt motorsportsnetværk, der som du, brænder for sporten.
  • Uddannelse, kurser og seminarer i sikkerhed og afvikling af rally
  • Et stort ansvar
  • Et par fester i løbet af året

Du behøver ikke at være medlem af Kjellerup og Omegns Motorklub for at være Official, men hvis du vil være med som en af de ledende officials (Løbsleder, Prøvechef, Tidtager, Starter Teknisk kontrolassistent eller Teknisk kontrolchef) er det nødvendigt, at du er medlem af Kjellerup Motorklub, som betaler dit kursus.
Hvis dette er noget for dig, er du velkommen til at ringe til formand for Sportsudvalget Kenneth Svendsen tlf. 29 33 5 000 eller til Klubbens officialkontakt Søren K. Nielsen, tlf. 20 28 13 40.

Siger du ja til at blive official – siger du ja til at være helt tæt på dansk motorsport og ja til nogle spændende oplevelser, som er forbeholdt de få. Hvorfor? – fordi det er spændende og Der er et par spørgsmål, der altid stilles.

Er det lønnet? Nej, men der er selvfølgelig forplejning og vand til alle hjælpere på dagen.

Hvordan er sikkerheden?

Du er som official sikret mest muligt ved en hensigtsmæssig placering under rallyet.
Uheld sker heldigvis meget sjældent men skulle det alligevel ske, er du dækket af den forsikring Dansk Automobil Sports Union har igennem unionens medlemskab af Dansk Idrætsforbund.
Forsikringen svarer til almindelig arbejdsskadeforsikring.

Hvad forpligter du dig til?

Vi regner med dig til alle de løb du har givet tilsagn om at hjælpe ved, men naturligvis forventer vi ikke, at du stiller op, hvis du skal holde bryllup eller ligger med 40 i feber.
Hvorfor er vi andre det – altså official?
Ja, sådan en sur, våd og kold forårsdag kunne vi måske alle sammen godt stille os selv det spørgsmål. Men mon ikke det er kammeratskabet, det at være med, hvor det virkelig sker i dansk motorsport og ha’ et ansvar for løbene, der visker de sure dage væk.- I alle tilfælde er der officials i klubben, der har været med helt fra starten, og som stiller op, hver gang der indkaldes til en løbsdag.
Stadig interesseret?
Så ring til en af de ovennævnte og hør nærmere, eller læs om de opgaver de forskellige officials skal løse ved et Klubrally eller Rally

Hvis du har mod på at hjælpe og komme helt tæt på rallysporten så kontakt en af følgende personer:
Søren Nielsen / Kenneth Svendsen / Lars Møller fra Sportsudvalget.

Dansk Automobil union tilbyder en række forskellige uddannelser som official inden for Rallysporten
Klik her for at læse om de mange muligheder.

Klik her for kontakt